Kromek napisał:
Kiedyś ktoś zrobił dobrą fan-grę bazującą na ZZ. Też motyw z dziadkiem i dziewczyną. Tylko że chodziło się czymś podobnym do HiperSriper(...)JapkoEkstrim.
Gra też, oczywiście, miała status beta, ale to jednak było porządne beta, z kilkoma poziomami i w pełni dokończonymi
Sympatyczne to to było.
Tytułu nie pamiętam, ale zrobił to znany z GMClanu Nikas.
Lollu Adventure.
Jest nawet w kalafiorze w dziale FanArt, na drugiej stronie, która nie istnieje, bo kalafior się rypie.
OTÓŻ TO!
Kurnia ile to się na forach popisałem. Tutaj mur tekstu, na "Ranczo.org" sporo postów popisałem...
Ogarnięcie tego człowieka tzn. TO NA GRACH SIĘ NIE ZARABIA TYLKO NA STRONACH, SERIO? po porostu powala.
I na tym, że w ogóle na informatyce się zarabia to też wielkie zdziwienie.
Markus - taka rada. Pierwszy raz odpisał trochę i tak bardzo dużo. Ale nie nadużywaj Jego cierpliwości, bo go nie zniechęcisz. Trzeba z nim ostrożnie i umieć podejść, bo to dziwny zwierzaczek ten McO.
Kromek widzę że dostajesz wigoru.
Ale to tylko wierzchołek u góry lodowej.
Czemu tak napisałem na sygnie? Bo na forum TVP naczytałem się wiele gorzkich słów na temat naszego pokolenia. Kromek musisz też pamiętać, aby pisać w przeznaczonych do tego tematach...
Na grach można zarobić, ale tylko reklamowych (jeśli mają być dostępne za darmo).
Haello napisał:
Czemu tak napisałem na sygnie? Bo na forum TVP naczytałem się wiele gorzkich słów na temat naszego pokolenia.
Dobra dobra, Ty się z tego Ojca Mateusza lepiej wytłumacz ![]()
Haello napisał:
Kromek musisz też pamiętać, aby pisać w przeznaczonych do tego tematach...
Eee tam, to tylko nasze forum. Do tego sam temat fałszywy.
Ja se właśnie zdaję sprawę, że jest sporo ludzi którzy zarabiają na jakichś rysunkach,komiksach internetowych satyrycznych ale (na szczęście) nie tylko politycznych bo ostatnio nikomu się nie chce żyć polityką, a takich ogólnie życiowo-kreskówkowo-śmiesznych. Trza nad tym pomyśleć.
Dobrze, więc nici z mojego projektu na temat ZZ2. No może zmienie tytuł i takie tam:)
Ostatnio edytowany przez Markus56 (2010-06-13 12:22:47)
Ja się nie spodziewałem tego od McO, robi strony internetowe? Kur... zna HTML'a na pewno świetnie. Ja dopiero jestem na etapie robienia ramek. A co do robienia gier w skrypcie, plan genialny(mój ojciec jest programistą, stąd moja pasja). Jestem ciekaw, w czym to mógłby robić. Może w C? A może w Okaml(
).
Aha

Jeśli chodzi o informatykę w szkołach to... żal i to przez "rz"(rzal). Uczę się na własną rękę.
Informatyka w szkołach to po prostu: Microsoft Office(rzal) i bezpieczeństwo w necie(rzal).
No, ale TI to takie badziewie jak Przysposobienie Obronne, regułki, dziwne sprawdziany, w każdym razie u mnie - ocena zależała od tego co ci się ... trafi. Mi się przyfarciła 5.
A dla mnie jedyną w miarę ważną oceną w tym roku była właśnie TI, bo TI ma się tylko jeden rok i ocena z tego idzie na świadectwo końcowe liceum. Ładniej to wygląda, tym bardziej jeśli się planuje coś robić z kompem w przyszłości :|
kola_w napisał:
Jeśli chodzi o informatykę w szkołach to... żal i to przez "rz"(rzal). Uczę się na własną rękę.
Informatyka w szkołach to po prostu: Microsoft Office(rzal) i bezpieczeństwo w necie(rzal).
Ultra offtop, ale nie zgodzę się z kolą. Może to i słabe tematy do nauki, ale odpowiedz sobie na jedno:
Czy antywirus ochroni Cię przed każdym niebezpieczeństwem?
-Nie.
Najwięcej zarażeń pochodzi nie przez ataki hackerów, gdzie wejdziesz na stronę i zaczną się same ściągać, tylko TY SAM wejdziesz i klikniesz ściąganie.
Więc korzystaj, bo później skończysz jak mój kolega co zasłania sobie kamerkę internetową bo go FBI CIA NSA USA ABW i w ogóle wszyscy obserwują.
A Office, to polecam 2007 lub 2010. Nie trzeba się uczyć, naprawdę niesamowicie super zrobili te edycje. ![]()