22.XII.2012 Koniec swiata ekchu ekcu nadchodzi ukryjcie sie w podziemnych bazach a potem poszukajcie artefaktu o nazwie ,,shwdtrkpkś-super hiper wtyczka do twojego robota która powtrzyma koniec świata,, teraz jest 23.v.2057 :x ten holodysk znalazłeś w robocie shit-2012 w którym cie posłano po ten artefakt.Jednak uważaj na mutanty zombi i roboty ONI którzy od lat czekają żeby użyć swojej planety X,dowądzący nimi wszystkimi robo-asteroida nibiru i c**j wie co ---_____---, które w każdej chwili mogą cie zabić-odpowiedział Twórca bazy i posłał cie do wyjścia....
Myśle że tyle wam narazie wystarczy.
Ostatnio edytowany przez 666 (2010-03-01 21:38:37)

Cóż za kontrowersyjna tematyka!
Jakież niesamowite zwroty akcji!
Jacy zróżnicowani bohaterowie!
Ależ interesujące dialogi!
JEZUSMARIA, rób szybko, bo nie wytrzymam ![]()
Kilka rad.
- Pozbądź się EGk (zalatuje G.E.C.K.iem z fallouta)
Zamiast tego walnij jakąś maszynę czasu, albo jakiś potężny artefakt, który zapobiegnie ostatecznemu zniszczeniu Ziemi (czy coś)
- "Zombie mutanty i roboty" -______- Chłopie... wysil się na oryginalność... Skoro obrałeś NIEZWYKLE ORYGINALNY temat końca świata, weź chociaż oryginalnych przeciwników... (np. jakaś obca rasa, tylko czekająca na upadek ludzi, gdyż chcą zająć Ziemię dla siebie, czy coś równie porąbanego... Tylko, żeby trzymało klimat... )
- Nie spieprz tego gigancie...
Yo.
Miklosher napisał:
Kilka rad.
- Pozbądź się EGk (zalatuje G.E.C.K.iem z fallouta)
Zamiast tego walnij jakąś maszynę czasu, albo jakiś potężny artefakt, który zapobiegnie ostatecznemu zniszczeniu Ziemi (czy coś)
- "Zombie mutanty i roboty" -______- Chłopie... wysil się na oryginalność... Skoro obrałeś NIEZWYKLE ORYGINALNY temat końca świata, weź chociaż oryginalnych przeciwników... (np. jakaś obca rasa, tylko czekająca na upadek ludzi, gdyż chcą zająć Ziemię dla siebie, czy coś równie porąbanego... Tylko, żeby trzymało klimat... )
- Nie spieprz tego gigancie...
Yo.
Zrobie coś do poprawienia
ps.Przeciwników będzie wiecej

Nie troche jak zenek .

On powiedział (chyba), że będzie więcej nieprzyjaciół ![]()
Wy w grze będziecie po dobrej stronie rzecz jasna
oprócz mikiego ![]()
.

Miklosher napisał:
(np. jakaś obca rasa, tylko czekająca na upadek ludzi, gdyż chcą zająć Ziemię dla siebie
Duch Tasenów unosi sie nad nami... A co do projektu: za dużo fallouta, za mało o mechanice rozgrywki, zobacze to uwierzę ![]()
Same here. Ale jeżeli mam występowac u ciebie w grze to będe uradowany ![]()

A ja pierw chciałbym zobaczyć, jak będę w grze zaprezentowany, jeśli miałbym byc, i jak mi się spodoba (trza dbać o te namiastki reputacji, a co) to pozwolę na wykorzystanie mnie w grze ;P
Rób te grę bo zaraz wybuchnę
! Ja też chcem być w grze!
Jako jakiś człowieczek który nieraz będzie pomagał bohaterowi
!