Nie kupuje zwoju. Dobre duszki się znalazły.
<idę do fryzjera, zmienić wizerunek, w miarę możliwości>
!
<następnie udam się po jedzenie na drogę, oraz na teraz, by je zjeść i się spaść. Tak, dobra myśl!>
!
<gdy będę miał wszystko, ucieknę z pozostałymi ferblami (?)>![]()
Erm...ja...ja...nie mogę się oprzeć pana pismem
Czy pan wie, że dziś walentynki?
...
lece do czarodzieja po kartkę i "coś do pisania" przy okazji krzycząc "PALI SIĘ!"
Lecę do ? ? ? i proszę go o kartkę i coś do pisania. Jak spyta po co to mówię : bo jest mi potrzebna
Wrzeszczę mu prosto twarz: Dawaj coś do pisania i coś po czym można pisać, bo sam sobie będziesz kupował zwój!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
! a jak nie da to mówię: Wsadź se w d*** te ferble. Sam sobie kup.
Mówię: No to masz problem gościu, zabieram sobie twoje drogocenne ferble! MWAHAHAHAHAHA!
Lepiej nie, bo jeszcze palnie w nas Fire Ballem i będzie ognicho..
To będzie ognicho. Jeśli wkurzysz go krzycząc na niego, spali cie i zabierze swoje ferble z twego dymiącego trupa. Jeśli mu zagrozisz, to MOŻE coś z tego wyciągnie i jednak postara się o te kartki...
Ale może się też przestraszyć że będzie musiał wydawać więcej kasy. Kondzio zadecyduje ![]()
Byłeś tak szczęśliwy ze zdobycia przez Polaków złota, że postanowiłeś zaktualizować gromix. Podczas tejże czynności wpadłeś na wspaniały pomysł zakończyć swój ból niechcenia kontynuowania gromixu poprzez uśmiercenie głównego bohatera... Z czego pamiętam, to w pseudo-średniowiecznych czasach, złodziejom ucinali tylko ręce oraz ewentualnie biczowali ich tu i tam. Miałeś wybór konsekwencji dla "stickmana" i wybrałeś właśnie tą. To było bardzo samolubne z Twojej strony.

Tak. ![]()